El dimecres 25 de setembre, a les 18 h, la Federació ACCAPS presentarà a l’Espai Línia l’#InformeACAPPS24, la memòria del servei d’atenció a les persones amb sordesa que es troben amb situacions en les quals no poden accedir a productes, serveis, activitats o productes per la manca de mesures de suport a la comunicació oral.

Durant l’acte la veu la tindran les persones amb sordesa per explicar-nos com, sense mesures d’accessibilitat, són excloses diàriament de diversos àmbits com el de la justícia.

L’acte comptarà amb participació institucional, concretament la de Raúl Moreno, Secretari General de Drets Socials i Inclusió, que presentarà l’acte acompanyat per Raimon Jané, President de la Federació ACAPPS. Posteriorment, Maria Moñino i Domingo Reina mostraran les conclusions de l’informe. Finalment, Isabel Garcia, de Focus i Josep Ferran Vives Garcia, de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques, parlaran sobre bones pràctiques d’accessibilitat de la comunicació oral a la cultura.

La Federació ACCAPS representa les persones amb sordesa que es comuniquen oralment, el 98% de les persones amb sordesa. Cada any recullen en el seu informe casos i situacions en què les persones amb sordesa es troben que no poden accedir a la comunicació i a la informació per poder fer una anàlisi i propostes de millora de l’accessibilitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram