El 18 de juliol a les 18:30 l’Espai Línia acollirà una xerrada sobre la situació dels presoners de guerra ucraïnesos. L’acte, promogut per Txervona Kalyna, l’associació d’ucraïnesos a Catalunya, porta un títol molt explícit: Presoners de guerra: Tornar-los significa salvar-los la vida.

Les informacions parlen de milers d’ucraïnesos que es troben ara mateix captivitat a territori rus. Hi ha nen i nenes, civils i militars i de la majoria d’ells no se’n sap res. En la xerrada participaran familiars afectats i un militar ucraïnès alliberat després de diversos mesos de captivitat. Tots ells compartiran les seves experiències sobre la lluita contra les violacions dels drets humans. També està prevista l’assistència del cònsol d’Ucraïna.

Txervona Kalyna convida els mitjans de comunicació i els activistes de drets humans a escoltar de primera mà els testimonis de víctimes de la guerra a Ucraïna.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52 de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram