L’Aplec Internacional de la Cultura Catalana és un dels grans esdeveniments a la Catalunya Exterior. Foto: Adifolk

L’Espai Línia de Barcelona acollirà el dimarts 18 de juny a les 18.30h la presentació oficial a la premsa del 36è Aplec Internacional que es farà a Prešov (Eslovàquia) els dies 9, 10 i 11 d’agost.

La gran mostra de cultura popular catalana que cada any organitza l’Associació per la Difusió del Folklore, Adifolk, en una ciutat fora de Catalunya i que agrupa una representació de diferents elements representatius de la cultura popular catalana, es donarà a conèixer oficialment.

En el decurs de l’acte es donarà a conèixer el programa oficial i els grups dels diferents àmbits de la cultura popular que esdevindran ambaixadors de Catalunya aquest cop a Eslovàquia.

La presentació es porta a terme en cada edició des d’un indret itinerant pel territori, havent-se celebrat anteriorment des de Tarragona, Lleida o Tortosa. L’acte estarà conduït pel periodista i director del digital Exterior.cat, Quim Miró, i comptarà amb les intervencions del president d’Adifolk, Ivan Besora, i el director de l’Aplec, Víctor Duaigües.

L’acte està obert a tots els mitjans de comunicació i al públic en general.

La ciutat eslovaca de Prešov acollirà l’Aplec internacional de la cultura catalana 2024
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram