El candidat del PSC, Javi López. Foto: PSC

El candidat del PSC a les eleccions europees del pròxim 9 de juny, Javi López, participarà en el cicle de conferències amb els candidats catalans al Parlament Europeu que la Taula del Tercer Sector organitza a l’Espai Línia, amb el suport d’Exterior.cat, el portal que explica què fa Catalunya al món.

Les trobades tenen com a objectiu, tal com expliquen des de l’organització, “encetar unes relacions de treball més intenses amb els eurodiputats catalans que permetin representar amb més impacte els interessos de les entitats socials del país a Europa, al mateix temps que sumar forces amb actors homòlegs de la resta del continent en suport al projecte europeu compartit”. Tenen previst que hi participin els candidats i candidates de les principals forces polítiques amb representació a Brussel·les, començant per Diana Riba (ERC), Jaume Asens (Sumar) i el citat Javi López (PSC).

La Taula del Tercer Sector Social va néixer l’any 2003 i representa el conjunt de les entitats socials catalanes, defensa els drets socials i lluita per erradicar la pobresa i reduir les desigualtats a Catalunya. Agrupa 35 federacions i grans organitzacions que representen i aglutinen més de 3.000 entitats socials no lucratives, arrelades al territori, i comparteix amb l’Espai Línia la defensa de la proximitat com una manera d’entendre les polítiques i la projecció exterior.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram