El 29 de maig l’Espai Línia acollirà una nova edició dels Coŀloquis Catalunya Educació 2024. Amb el lema Educar avui, educar demà. Mirades al nou currículum educatiu, la Societat Catalana d’Història Cultural,  amb la col·laboració de l’Institut Obert de Catalunya, vol abordar el tema del nou currículum educatiu, tant des de la precisió com des de la pluralitat. Està prevista l’assistència d’autoritats del departament d’Educació.

L’acte arrencarà a les 16:30 amb una exposició sobre l’estat de l’educació a Catalunya, a càrrec de Pere Poy, president de la Societat Catalana d’Història Cultural. Continuarà a les 17:30, amb una ponència dedicada a exposar les característiques i les matèries del nou currículum educatiu. I es clourà, a les 19:00, amb un intercanvi de mirades provinents de la psicopedagogia, la docència, la gestió i la comunicació, en la qual participaran Xavier Massó, president de la Fundació Episteme;  Coral Regí, antiga directora de l’Escola Virolai;  Jaume Funes, pedagog i antic secretari de Famílies de la Generalitat de Catalunya; i Ana Basanta, directora d’El Diari de l’Educació.

Els Coŀloquis Catalunya Educació 2024 arriben en un moment crucial, després que els resultats de l’última edició de l’informe PISA de l’OCDE hagin posat en dubte no només la gestió del departament d’Ensenyament sinó el mateix model educatiu de competències que Espanya va adoptar explícitament el 2006 amb l’aprovació de la llei coneguda com a LOMLOE. Per assistir als Coŀloquis Catalunya Educació 2024 cal inscriure’s aquí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram