La sala d’actes d’Espai Línia acollirà el debat sobre llengua promogut per Plataforma per la Llengua. Foto: Espai Línia

El dijous 2 de maig a les 18:30 l’Espai Línia acollirà un debat electoral amb representants dels partits per parlar de polítiques lingüístiques. Hi participaran Esther Niubó (PSC), Francesc Xavier Vila (ERC), Francesc Ten (Junts + Puigdemont per Catalunya), Carles Riera (CUP-Defensem la Terra), Enric Bárcena (Comuns Sumar) i Nacho Martín Blanco (PP) que posaran sobre la taula les seves propostes en matèria de llengua. El debat estarà moderat per la periodista Sílvia Barroso, directora del diari digital El Món i es podrà seguir en directe al canal de YouTube de Plataforma per la Llengua o presencialment omplint un formulari d’inscripció.

Des de l’inici de la campanya Plataforma per la Llengua ha fet arribar als partits 25 accions urgents per defensar el català amb l’objectiu de tornar a situar la llengua al centre de la campanya electoral, i els pròxims dies l’entitat té revist publicar una anàlisi dels programes electorals en matèria lingüística.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52 de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram