El diputat al Congrés Francesc-Marc Álvaro obrirà el proper 24 d’octubre, a les 18:30, la taula rodona ‘La cultura processada. Revolta, identitat i creació‘, un debat a propòsit del dossier central sobre el Procés publicat al número d’octubre de la revista Serra d’Or. Vinyet Panyella, Júlia Ojeda i Marc Roig debatran sobre el tema amb la moderació de Joaquim Noguero, cap del Consell de Redacció de Serra d’Or.

El dossier de Serra d’Or aborda “la falta en bona mesura d’un projecte cultural propi, quan aquest havia estat sempre el principal fet diferencial i ara sovint queda desdibuixat, concentrat en la llengua, sovint més de paraula que de forma pràctica en creacions que hagin acompanyat la reflexió crítica d’on som i cap on volem anar”.  I Álvaro, en el seu article ja adverteix que “ha arribat l’hora de començar a fer balanç” i de saber com “ha influït sobre el sistema cultural català la crisi institucional que arriba al seu punt àlgid amb el referèndum del primer d’octubre de 2017 el marc repressiu dictat pels poders de l’Estat espanyol”.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52, de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram