El dijous 1 de juny, a les 18:30 h a l’Espai Línia, la responsable de Mitjans i Activisme d’Obertament, Ariadna Rogero, parlarà amb la Mònica Ramoneda, autora del llibre Internament, sobre la seva experiència a l’hora d’inspirar-se en les seves vivències en primera persona en salut mental per escriure una novel·la. Gestionar la nostra experiència vital, organitzar els nostres pensaments i sentiments i construir un relat amb capacitat de commoure i canviar comportaments sempre serà una poderosa eina contra l’estigma en salut mental.

La raó de ser d’Obertament és lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones a causa d’algun problema de salut mental i per fer que esdevinguin protagonistes del canvi. Va néixer el desembre de 2010 de la mà dels principals agents socials de la salut mental a Catalunya.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, de 368 metres quadrats, està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram